ljakse
Član
Što se kapaciteta traktora tiče mogli bi da urade mnogo toga(mogli bi da rade i danju i noću),al kod mene oko 150 ha rade,bez ikakvih zastoja zasad.![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel zna neko kako se moze iznajmiti u VAIT-u jedan traktor koji je skinut sa lizinga?? kako se to placa itd? hvala unapred![]()
jel zna neko kako se moze iznajmiti u VAIT-u jedan traktor koji je skinut sa lizinga?? kako se to placa itd? hvala unapred![]()
Toliki novac utukao u gvožđe.
Pa normalno kad su se uhvatili drzavne zemlje...Toliki novac utukao u gvožđe.
Eto samo da se izvinem, napravio sam katastrofalnu gresku!
Juce sam bio na "zurci-promociji" casse traktora ali kada sam stigao skontao da sam zaboravio foto aparat! Jbg!
Bilo je nekoliko JX95, JXU105, Puma 155, Magnum 250 , Stayer 6225, zatim sva sila Potinger masina, one ogromne Casse prese i neke prikolice koje same skupljaju i istovaraju bale.
Covek je uzeo, cini mi se, petnaestak Casse trqaktora i citavo cudo masinerije. Naravno tu su bile i baje iz Vaita, sve sam go strucnjak do strucnjaka. Ubedjuju ljude kako Casse trosi jako malo BENZINA!
Cifra koju je lik potrosio na masine je oko 2,5 - 3 mil E!!!