Case

Већина тих МХ170 па чак и МХ150 има урпаво 30тке напред а наза 42јке....ови мањи који су идентични што се тиче свега као 5100 серија сем кабине, и изгелда хаубе напред, имају 38це назад 28це нарпед....

Na te traktore mogu ici eventualno neke 520ke na 38" felne, a verovatno i neke 620ke. Tesko da na te traktore idu 42" felne nazad, a napred 30". Te felne se koriste na Pumi od 180 pa na dalje.
Na svakoj felni stoji oznaka i na osnovu te oznake se montira guma koja odgovara toj felni.

Danas se sreli sa drugarem na njivi i kad su se namestili daj da slikamo.

vhwQKW2.jpg

Treba samo da ti je dostupna stalno sva raspoloziva snaga i nemas potrebe za cipovanjem. Ti motori idu i na pumu 240, dakle radi se samo o mapi motora, vecem turbu i jos neekim detaljima.
Za tvoju pumu 155 max snaga bi mogla biti oko 190-200 ks sa drugim mapama motora.

Pesak. Imas vise peska, a on je kao smirgla. Najvise se trose vrhovi kad je suvo, a najmanje kad je mokro. 4 garniture sam do sad promenuo, 2 originalna i 2 iz mikrona.

Kolega kako uspevas ovako istrositi vrhove a da ne otpadaju, meni se vise stanjili nego skratili i pojede glavu sarafa i onda otpadne…
Taj gruber koji vidis na slici je drugarev i bas mi je malopre poslao sliku kako je menjao nozeve. Na mom gruberu koji se ne vidi su jos originalni nozevi iz 2012 godine osim 2 komada koje sam izgubio jer sam polomio srafove.

UUsJ20B.jpg

I sta je bolje, original, mikron ili ovi original-original sto teraju vec 10 god? Je l koristite one bocne? Meni sad popucali srafovi od njih, pa ostali ispod zemlje. Morao da ih trazim detektorom.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

I mene isto zanima… ja sam neki dan prve zamenio nakon 3 godine. Radio sam samo jesen do sada duboke radove bez krilaca…

Nazad
Vrh