Case

Moze li mi neko reci, case internatiomal 1056 da li ima posebnu pumpu za ukljucivane vuce ili koristi ulje od pumpe za poluge i ostalu hidrauliku
Jedna pumpa je za sve ali je triple.Moze jedna sekcija da krepa ali ostale dvije funkcionisu. E, jesam odgovorio, poslije mjesec dana.

Po njegovoj priči idu još gore. 😱 Ima dosta opreme, nema PH kao tvoj već je napred teg od 1.000 kg.Nema nigde na stanju traktora te snage, ovog je nekako ugrabio jer se drugi kupac nećkao.J.D u toj snazi je 220k+pdv a isporuka tek u jesen 2023!

Onaj ko ima posla za njega, bar 700 sati godisnje, ima i racunicu. Meni nikako nije jasno zasto je tolika razlika izmedju JD i Case Pume. Daleko od toga da JD nije bolje, al je razlika od 80k evra malo prevelika. Dosta se tih Puma prodaje u zadnje vreme i bas sam zatekao tu 225 i jednu 180ku kako ih spremaju za isporuku kada sam bio po neke delove
Kazu da u mesec dana prodaju par komada.

Onaj ko ima posla za njega, bar 700 sati godisnje, ima i racunicu. Meni nikako nije jasno zasto je tolika razlika izmedju JD i Case Pume. Daleko od toga da JD nije bolje, al je razlika od 80k evra malo prevelika. Dosta se tih Puma prodaje u zadnje vreme i bas sam zatekao tu 225 i jednu 180ku kako ih spremaju za isporuku kada sam bio po neke delove
Skupa je ta boja kojom farbaju... ;)

Ima TLS, kompresor, el.retrovizore, hidro top link, hidro desnu polugu, gornju i donju poteznicu, tegove u zadnjim točkovima, prednji teg od 1.000 kg, nosač i izvode za navigaciju, brdo nekih džekova u kabini, pomoćno sedište, led rasvetu ...toliko sam video na brzinu.

225 cvx u ful varijanti je skoro otišao u banat za 133500 + pdv , ali sa specijalnim popustom od glavnog menadžera za Case i Staer za Srbiju
Znači blizu 140000 + pdv pa naviše ide sad

Traktor koji je Matic postavio u odnosu na moj nema Autopilot i prednju hidrauliku a mozda i jos nesto neznamo. Te dve stavke su oko 20k eur. Znaci traktor opremljen kao moj je danas skuplji cca 30k nego pre godinu dana.
Meni su rekli da je 225cvx sa full 145k+pdv

Nazad
Vrh