matkoviczoran1
Član
Jeste ,za svaki izvod,treba da imas i merenje povrsine,na velikoj palici imas dugme da snimis operacije recimo u oranju okretanje pluga,nastelujes gas tj.obrtaje motora i on sam sve to odradi na kraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu ti obojeni nazad izvodi u te boje?A za cega sluze ti dugmici na maloj palici, ta tri dugmeta?
Jedno od ta tri dugmeta kad se stisne dobijes treci i cetvrti krug na taj dzojstik. ali samo dok drzis. ostala dva nemaju funkciju. to je za trecu funkciju na prednjem utovaracu.Bil mi objasnio kako se koristi?
Ono sto sam do sad provalio da rucica napred nazad i gore dole kontrolise dva zadnja izvoda. Kako se kontrolisu ostala dva para.
Sta se kontrolise na ta tri dugmica na tom malom dzojstiku?
De se seti togaČlan @slobapatrola poznaje odličnog majstora za klime, njemu je sredio na njegovom 5140.
Zavisi kakve ces dijelove, ako hoces sve oridjidji sumljam da ce to zadovljstvo kostati manje od 600e.Može li reći neko ko je radio klimu koliko je otprilike ga to koštalo?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока