Branko je od retkih koji hoće da ti reše problem što bezbolnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да, то је тачно. Чак шта више он може да проправи пумпу уколико није првише оштећена, а ако јесте шаље је у ПП Трстеник, а ако ни они не могу да је среде онда ти препоручи где можеш да купиш и по којој цени заменску или наравно оригинал ако хоћеш...Branko je od retkih koji hoće da ti reše problem što bezbolnije.
Kad su menjani filteri i u kakvom su stanju da nije slučajno prošla neka prljavština pa zaglavljuje razvodnik i ne zatvara skroz i ne može da podigne pritisak. Probajte da merite pritiske na više mesta možda nađete gde je problem.Kod mene na Pumi nece da radi spoljna hidraulika. Radi ali je jako mali pritisak... Stavili majstori nov kompenzator, ono isto, proverili sve spoljne ventile isto... Prosle godine isto tako nije htelo da sklopi spremac i dosli i pojacali malo pritisak i proradilo. Sad isto pojacali jos pritisak i kao radi ali nije to to... Kad povucem rucicu naglo dobije pritisak i radi, ako sporo povlacim rucicu opet slab pritisak... Kazu majstori da ce to trajati kratko i da bi trebalo pumpu zameniti, kao ima neki ventil unutar pumpe koji glavi... Jel ima neko slicnih problema? Kako to proveriti a ne skidati pumpu?
Nemam pumu imam jxu ali sam imao isti problem,na tom ventilu što se podešava pritisak ima neka mala gumica,pukla je i odma problem sa pritiskom. Ne znam kako na pumi to stoji ali kod mene se moze izvrnuti i rastaviti taj ventil pa proveriti gumice...Kod mene na Pumi nece da radi spoljna hidraulika. Radi ali je jako mali pritisak... Stavili majstori nov kompenzator, ono isto, proverili sve spoljne ventile isto... Prosle godine isto tako nije htelo da sklopi spremac i dosli i pojacali malo pritisak i proradilo. Sad isto pojacali jos pritisak i kao radi ali nije to to... Kad povucem rucicu naglo dobije pritisak i radi, ako sporo povlacim rucicu opet slab pritisak... Kazu majstori da ce to trajati kratko i da bi trebalo pumpu zameniti, kao ima neki ventil unutar pumpe koji glavi... Jel ima neko slicnih problema? Kako to proveriti a ne skidati pumpu?
Promeni brze spojke,nestisnu dovoljno jedna drugu i nemas protokCisto sve. Gledali da nema neki opiljak... na 100 mesta kacili manometre sve ok... Mada meni je opet cudno kako rade poluge a spoljna hidraulika slabo radi...
Gabricn taj ventil radi, podesava se pritisak normalno, nema problema...
Nadji clana " glavas " i pisi mu. On ima NH 7070 autocommand desetak godina.Kakva su iskustva sa CVX menjačem.
Koliko znam razlikuju se od autopowr i varia.
Pričamo o mašinama sa plus 6000rs 2012-2015 godiste
Боље ти је да узмеш Максума исте снаге, то је ипак виши ниво од овог Луксума који је наследник Фармал модела преко 100кс...малко озбиљниај машина а мислим да им је цена ту негде...Case IH Luxxum serija kako se pokazala u eksploataciji, 110-ka ima 107 ks i interesantan je za kategoriju traktora do 80 kw.