Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se na trecoj i petoj slici sto je postavio NA.A cesto isto to vidjam na clipovima po yuo tubu.Koji branik?? Nije nikakav branik obavezan. Ako mislis na crnu "kocku" naprijed to mu je osnovni, prvi, teg na koji se kace dodatni tegovi.
Vidi se na trecoj i petoj slici sto je postavio NA.A cesto isto to vidjam na clipovima po yuo tubu.
Može se brusalicom iseći i krug,imao sam ja 555 dok sam bio mladU jbt , to sam zaboravio . Ima bar desetak litara , a još mu kulturno prosječena hauba jer nemože inače da se sipa iz kante u njega . Nisu inženjeri predvidjeli , al ja to ne **greška , brusilica i izrežem kocku odma.
Nort koliko je sad taj.55c ,mene je sin zvao sa sajma dal da ga uzme ili neuzme,nazvo je onda naseg forumasa on kaze da nezna te manje serije,da je on potvrdio da je ok vec bi bio u dvoristu,nisam bio znao da ti radis tamo,e sad lupila ova susa .Videcu bilans za mesec dva.Ovaj ti je za klasu iznad tog A serije i kostao je na akciji 18900e + PDV.