MOMOSARIC
Član
Kameni , Bojčetić i Goran g , jel tako ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jest, pa da još moram i orati , a i jedva sam dočekao da mogu u petak da kažem! MOŽE BITI SAMO JEDAN , to od kako ste odneli ovog drugog , a prezentaciju pravim tek kad budem imao sva tri gore navedenih i to Case da se samo gleda i slika ,znači u stacionarnom elementu, A Belarusi oru i rade ostale operacijeTebe bre Stevo ni na prezentaciji nema, zamisli iduce godine pravimo kod tebe u selu pa ti isteras i pokazes tvog Kejsa pred novinarima.
Na slici je Maxxum 110ks nominalne snage, turbo motor sa interkulerom (4 cilindra), menjac 24X24, elektro reverzer,elektro komande hidraulike,jednokruzni i dvokruzni kocioni sistem, 3 para hidraulicnih izvoda, 2 poteznice(automatska klizna i donja pomeriva levo desno), klima,vazdusno sediste,komande hidraulike i kardana na blatobranima, 2 brzine kardana, elektro ukljucenje-iskljucenje kardana... cena ispod 50 + PDV.
Eto ja danas bio da uporedim Maxume ali nema 125, tako da ništa nisam odlučio, samo mogu da kažem da Maxum 110 i JX110 su ko prva i treća liga, e sad ,da li im je i cena u takom odnosu ne znam, portir nije znao da mi odgovori !?
Eto ja danas bio da uporedim Maxume ali nema 125, tako da ništa nisam odlučio, samo mogu da kažem da Maxum 110 i JX110 su ko prva i treća liga, e sad ,da li im je i cena u takom odnosu ne znam, portir nije znao da mi odgovori !?