mindjušar
Član
Ja sam za sad prizemljen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da je 55KS, a detaljnije informacije će nam, nadam se dostaviti naš cenjeni moderator. Cena je negde oko 20000 evra.Jel može malo tehničko-cenovnih podataka?
Ovaj ti je za klasu iznad tog A serije i kostao je na akciji 18900e + PDV.Ja sam bas nekidan kod nas pitao za cese farmall 50A kabina s klimom, dva para hidro prikljucnica nazad, prednja vuca, auspuh gore i tegovi. To mu je valjda full oprema. 21200€+pdv (25%). Sjedio sam u njemu, malo je skuceno za mene al moze se raditi bez problema.
Taman bi bila fina zamejna za 549 al po ovoj cjeni cika Bobo ce jos duuuuugo vremena ganjati IMT
Ajde vidi molim te zbilja koja je redovna cjena tog traktora jer 20-ak hiljada s utovarivacem je bagetela naspram cjene kod nas...
Da li je obavezan ovaj branik napred na traktoru u EU??
Bobo kupi kod nas, niko ti ne brani.
Sto se tice kabine na nju nije imao zamerku moj mali komsija od preko 2m i preko 150kg, a svakom autu i traktoru nadje zamerku.