Case

Banacani su sila. :osmeh:

Od kako im se vratio Dobrivoje u firmi poceli su da prodaju k`o ludi i kombajne i traktore,inace ovog optuma 270 prodao ga Dobrivoj.

Pre na sajmu retko kad su prodavali kombajn 5130 a da ne pricam o gigantu 9230, sad ove godine prodavali su 4komada 9240 i ja mislim jedo 2kom 5140.

Kad se setim scene kad smo se na sajmu nas 6orica okupili oko 5140 i cekamo prodavca. Ono Dobrivoj dolazi, svi se u momentu hvataju za glavu i odmahuju glavom. Svima prodao po nešto. :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dobrivoj je stvoren za prodavca,ja ga znam mozda vise od 10godina i prema meni je ispao korektan. Sad ce da se zacrveni cela Voojvodina opet :D

Znam slucaj sa DObrivojem, ootisao covek na sajmu kod standa ALmexa Dobrivoje ja video da se okrece oko Avera i otisao sa njim da poprica i u roku od pola sata ubedio coveka da uzme Avera 240 novog (a inace covek je radio tada 60lanca zemlje, i te iste godine pre sajma uzeo Zetora 125konja novog na kredit izasao ga oko 50 000e) i jos je uzeo uz Avera i 5r adapter claas conspeed. A covek je inace iz VS i otisao je na sajam ovako radi reda nije mu ni palo na pamet da uzme kombajn pogotovo Claasa od 120 000e+pdv.

2013-2014 ne znam tacno koje je bio najbolji prodavac u Almexu oduvao je sve bukvalno i doobio kao sluzbeni auto kao nagradu novu isnigniu.

Veruj mi kad ti kazem da je tad radio 60 lanaca i nakon godinu dana mi se pohvalio da je stigao do 90lanaca.

Oces da kazes da je sa 60 lanaca otplatio skoro 200 000 e kredita za kombajn i traktor i povecao zemlju na cak 90 lanaca :haha::haha::haha::haha:
Jedino ako mu je tih 60 lanaca zemlja u vlasnistvu a drzavnu i zakup nije pominjao...........

Au idem i ja kod Dobrivoja mozda i meni sredi 30 lanaca uz traktor:osmeh: 3u1 dobijes masinu, srediti ti povracaj i uposli te da radis:haha:

Clan @milovanvrsac zna o kome je rec , vise od 120lanca trenutno ne radi taj covek mozda vas slazem da radi i toliko, radi malo usluge sa njim.

Radi 90 kj,covek je bio na sajmu i zadesio se na standu Almexa,i prisao mu Dobrivoje,ponudio kombajn,covek kaze kako mu je uzak ulaz u dvoriste i nemogu ti kombajni da udju da prodju. Dobrivoj posle sajma pravac kod njih,poneo kataloge od Avera 240 i 160,izmerio kapiju i ispostavilo se da avero 240 prolazi. Uzeli su na 5 godina,prva rata je bila od povracaja pdv-a(tako su se dogovorili) sad treba da placa dalje.

Ne volim da komentarisem tudji rad i odluke no za ovo sam prilicno revoltiran jer podrzavam i opravdavam masine koje se kupuju da rade ali u ovom slucaju sa 90 lanaca zemlje i usluga ne znam tacno koliko ali neka bude jos 100 lanaca,taj kombaj je prilicno nezaposlen,rata dolazi i onda trebace prsti guzici svrbljivoj! U ovom slucaju nisu cista posla ili nije cist paor ili matematika mu nije jaca strana pa sabira kad treba da oduzzima ili deli kad treba da mnozi ....izvinite na komentaru i u mesanje u tudja posla!

Bili smo danas moj sin i ja u Titanu,da probamo ovog CVXa :osmeh:

IMG_20170623_101048.jpg

Nazad
Vrh