diesel d-60
Član
Ja sam licno video jako puno pokidanih na tom mestu, mislim da su rupe malo nepravilno probusene pa jedna strana jace nosi dok ne dodje do zamora i pucanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
upravo tako,samo sto kod rusa ta viljuska koja je pukla kosta 20-tak eura i ima je na svakom cosku,a za klasa ........
Upravo tako,nedavno je poznaniku pukao topling na NH od 105 ks dok je nosio prskalicu od 1000-1200 lit.Rezultatokrivljena krila,izlomljeni nosaci dizni,smrskana turbina od vazdusne potpore,haos.Ipak za takve prikljucke treba ozbiljniji topling nego ovi koji dolaze sa traktorom.Doduse i takva prskalica je vise za traktor od 120 ks kojem je sve to mnogo masivnije.Nije toliko za diskusiju koliko za koji košta,nego koliko to sve košta,kad bubne u transportu,može traktor prevrnuti,nedaj Bože traktoristu usmrtiti
upravo tako,samo sto kod rusa ta viljuska koja je pukla kosta 20-tak eura i ima je na svakom cosku,a za klasa ........
DANGER,
gresis nije 20e nego 60e viljuska,a kod claas-a budi siguran da ti nece puknuti viljuska.Kod mene nema sta nije puknuo kod rusa,i klip i viljuska 2-3puta,jeste da je rus zaradio ove ostale ali nije bas toliko dobar kako ga drugi hvale,razlika izmedju rusa i claas-a,case ih,john deer-a itd ti kao nebo i zemlja. Moze neko da kaze e rekla je video sam,nema od toga nista ja imam i jedno i drugo i nikad ne bih dao nekog stranog traktora za nekog rusa,sad mi je u planu da ubacim i uske tockove kod kejsa pa da uradiim sve sa njim.
Negresi cika danger,ta viljuska koja je pukla gore na slici kosta koliko sam i rekao(hoces da ti posaljem koju),a taj kompletan vertikalni spaner kosta koliko si ti napisao,ta viljuska koja je pukla se samo izvrne iz tog spanera i uvrne se druga,nema potrebe da se menja to sve.......
- - - - - - - - - -
@maxa
procitaj post iznad #3987,nisam ga ja pisao,pravilo je da nema pravila,nema veze koji je to traktor,ima veze ko je za volanom,sta je zakaceno i kojom se brzinom i po kakvom terenu tera to sto je zakaceno,znas za izreku kad nekom kazu "ti bi i nakovanj pokidao".....
Upravo to. Mnogo znaci rukovanje!
Moj komsija ima pumu 155,kad je uzeo novu,na 300rc mu je crkao senzor i isterao mu svo ulje u menjacu,na 1500rc mu je pukao prednji most(kuciste komplet) na 2000rc menjao krstake na poluosovinama. Mnogo je faktora u opticaju,kako se vozi,odrzava,a i kakav te traktor strefi,bez obzira sto je nov.
Ja da imam para,kupio bi novog JD,ali posto nemam toliko para dobar je i rus. Rusi cesto imaju akciju,ja sam mog 1221 uzeo 2014 god.na 3 godine bez kamate i bez ucesca,dinarski kredit. Kad ga isplatim (ostala jos jedna rata),kostace manje nego da sam ga za kes kupio. To kod distributera zapadne mehanizacije nema. Druga stvar,dok si u garanciji i oni dolaze na obavezne servise,tu ti jos kozu skinu. A polovan strani traktor je rizik kupiti,ne daj boze da nesto rikne,a retko ko prodaje traktor koji je malo radio. Npr. Platio ga novog 80000e i posle ga proda za 40000e i na satu 2500 rc,ta prica ne pije vodu.