mirmag
Član
Ma kupice on Dajciku sa oglasa jer ga muci zasto je skoro nov traktor u oglasima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@galicije
Volem kad sedam u Maxxuma pa vidim MADE IN AUSTRIA Manjeg cu uzeti Farmall A ili C tu oko 70-80ks, ili nh t4.75 powerstar. Ali nista neko vreme, srce bi htelo, ali realnost kaze sedi dole
bojcetic
Aj da trgujemo prodam ti ja case farmala A 115,lep ko lutka... a ja cu preci u zelene kad ti vec neces
Kod nas nema prekidac. Vec je sve na onom naslonu. Ima jedan pored drugog tastere. I koji se izabere njegova lampica svetli. U automackom modu ( ili vuca ili diferencijal) lampica blinka kada dodje do zakretanja tockova. Cim se svi uslovi ponovo uspostave traktor sam pali.Nije tako nego taster ima tri polozaja. Kada je u srednjem polozaju onda je iskljucena prednja vuca. Kada se pritisne gornji deo onda je u automatskom modu a kada se stisne donji deo onda je stalno ukljucena.
Ево ја ти продам мог максума маде ин германија Нојс са маде ин УСА мотором...немож да буде лош...малко је јачи од тих горе побројаних...