Case

Ma kupice on Dajciku sa oglasa jer ga muci zasto je skoro nov traktor u oglasima...:haha:

Kako si me presao, odmah sam izlistao Polovni, mojauto i ne vidim skoro novog DF. Onda se setim pre x meseci mojeg zapazanja koji danas nije razreseno sta ce 110ks Agrofarm model u oglasima a frisak:osmeh:

Неће он купиди дојцику, већ ће ко његов кум узети кејса, малог фармол-а или пак неког његовог старијег братка...ко купује још немце, зна се која нација прави најбољије машине на свету. Они разбојници преко баре атланске:osmeh:

@galicije
Volem kad sedam u Maxxuma pa vidim MADE IN AUSTRIA:osmeh: Manjeg cu uzeti Farmall A ili C tu oko 70-80ks, ili nh t4.75 powerstar. Ali nista neko vreme, srce bi htelo, ali realnost kaze sedi dole:haha:

bojcetic
Aj da trgujemo prodam ti ja case farmala A 115,lep ko lutka... a ja cu preci u zelene kad ti vec neces::namigivanje::

I ja se baš mislim, sad svi odjedanput oće da ih se reše i da pređu na nešto zelenkastije...? :osmeh:

Nije tako nego taster ima tri polozaja. Kada je u srednjem polozaju onda je iskljucena prednja vuca. Kada se pritisne gornji deo onda je u automatskom modu a kada se stisne donji deo onda je stalno ukljucena.
Kod nas nema prekidac. Vec je sve na onom naslonu. Ima jedan pored drugog tastere. I koji se izabere njegova lampica svetli. U automackom modu ( ili vuca ili diferencijal) lampica blinka kada dodje do zakretanja tockova. Cim se svi uslovi ponovo uspostave traktor sam pali.

Nego jel radio neko programiranje onih funkcija na kraju njive.
Muci me kako menjati naknadno protoke i tajmere. Ili sve mora odjedared.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Ево ја ти продам мог максума маде ин германија Нојс са маде ин УСА мотором...немож да буде лош...малко је јачи од тих горе побројаних...:ppozdrav:

Nesto si mi sumnjiv ti sa tim traktorom. Malo, malo pa hoces da ga prodas. :osmeh:

Nazad
Vrh