Ja stvarno ne znam gospodine Labus da ii vi primate platu da branite radno mesto, ili brend, ili pricate zdravorazumski. Ne tako davno se branili i dizali u nebesa sasvim neki drugi brend, a to znaci da ni blizu 400 onih poluproizvoda iste prodali.
Neka kolicina tih jxova je dosla u opstinu Bac i tu oko moje opstine i znam ih dosta. Sta oni nude za te pare sto kostaju. Nista. Jako kvarljiva roba namenjena pre svega za nasa i nama slicna trzista koja mogu lako da se muzu.
I nemoj mi molim te pricati o licenci i tome slicno jer ista ta kompoanija kejs u velik broj modela ugradjuje les od motora.
Sasvim druga prica je americko trziste gde je kejs jos uvek kejs, dok ovi kod nas su nuzno zlo koje je preskupo.
Koliko god da ne cenim MTZ traktore vise ih postujem nego taj krs od jx, a jeftinije je po prilicno.
Ono sto turci nude je mala cena proizvodnje, a kvalitet nije nista losiji od kejsa tog ranga.
Dosta ljudi je nezadovoljno i to ce se odraziti na trziste sigurno.
Da ne pricam kako je jedna renomirana firma kao sto je titan pravila nosace diskova za GP sejalicu.
Nemojte moli vas da nam prosipate pamet jer se ne zakopcavamo bas na ledjima.