Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko dođe u titan ili samo pozove i dobije Labusa taj će sigurno voziti kejsa čovek je pravi trgovac ne odustaje obećava sve i svašta samo da ga proda od servisa odela popusta ma sto kombinacija pravi trgovac skidam kapu kad kupiš traktor i dođeš po obećano svi u titanu se čude šta je obećao pa i sa njima dogovor da se to ispuni ja sam tako trgovao sa njim i usrećio me sa jx 95 traktor je ok a i upoznao sam skoro sve servisere iz titana jer je bilo malo dotezanja i curenje uglavnom Nikoli i Dusanu majstorima iz titana svaka čast rade posao
Konstatovali smo da mu ne saljes alat,jer jos nije vreme za sarafanja traktora.
Naravno da ce trebati. Za sad na Steyr-u svetli samo lampica za servis. 935 rc. (Valjda nije puno) za nepunih 10 meseci. A alat cekam da ubacim u holmera. Tamo imam mesto za njega... Koliki god da jeste. Hocu reci stane i najveci moguci set. Pola radione cak...Ma Steyr nista ne valja. Trebace.