Da ne ispadne da branim Vladu ali stvarno mu postavljate pitanja koja uopšte nisu na mestu.On je u toj firmi radnik,nije vlasnik...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi sam postavio pitanje. A odgovor ti nije profesionalan.
Očigledno je da rade sa maržom većom od 30% i da su traktori nedostupni većini proizvođača. Kako je jx 95 mogao da košta 25 000 e? Gde su cene otišle? Šta je to poskupelo od komponenti da se cenama tako frljaju?
E zato se njima prodavci uvlače u d... , a mi ostali postavljamo glupa pitanja i pišemo gluposti. Eto ti naših ljudi.Људи који дођу код вас и кажу не интересује ме цена, хоћу то и то? Колико их је...може те их набројати на прсте једне руке...
Ниси у праву Владо када кажете: Наши пољопривредници нису спремни на ново. Ми јесмо спремни на ново, али велика већина Нас није у могућнисти то ново да испрати јер немамо финансијске могућности за то ново. Зато смо нажалост приморани да купујемо половну механизацију.
Људи који дођу код вас и кажу не интересује ме цена, хоћу то и то? Колико их је...може те их набројати на прсте једне руке...
Celicane jedna po jedna propadaju a finalni proizvod tj. traktor svake godine sve skuplji i skuplji, stvarno neka cudna logika ......
Ok, razumem da na kraju sve placa kupac kao i za sve proizvode, ali kako je moguce da je neto proizvodjacka cena mnogo, mnogo manja od one krajnje prodajne?
Kako mi je rekao jedan gospodin iz Mikom dilera MB cena auta izaslog iz fabrike je oko 15 000 eura, sve ostalo je zarada , porezi i ostalo.......
Bil Gejts je jednom rekao da je auto industrija napredovala brzinom kojom je isla IT industrija, svet bi danas vozio automobile koji bi kostali 5000 dolara, koji ne bi nista zagadjivali, koji bi trosili 1 lit. na 100 km........
Necu vise pisati na ovu temu, svim clanovima zelim prijatno popodne.......
Kolege jel moze neko da mi kaze sta je to pojeftinilo u zadnjih 10g, osim nasih priozvoda ??