Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta bi sa ovim nasima iz Titana,malo su stegli kajs?Slabo su prodali masine a vidim svi ovi stariji koji su bili u Vait-u su izasli iz titana.ima jednu manu, a to je da je stari model, za 2015 godinu, nazalost kao i vecina izlozenih kejs traktora...
Opekli su se oni sa onim americkim masinama Great Plains,skupe su bile jako.Ma video na sajmu oni pre su rodavali za sajam skoro svaki traktor koji je bio izlozen tu na sajam,al ove godine svega 2-3 masine.A i komercijalisti su neki noviji koji ne mogu da se uporede sa starijim koji su bili u bivsi Vait.Slabi su i sa novim modelima. Meni se cini da kriziraju. A ovo sa kvernelandom da im je jedan od pokusaja da poprave stanje.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
U pravu si,ja gledam u rumuniji jer idem tamo par puta mesecno i vidim da se novije modele imaju cak i novog optuma,ja bio ubedjen da ce biti izlozen na sajmu optum i posle sam se raOcarao kad sam video sta imaju.Slab je Titan, ne Case. Case kao brend napreduje samo tako.