cenejac111
Član
jel zna neko mozda cenu farmall a 65?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Milance...........Ulje ti je mutno i penusavo kada je traktor upaljen ili i kada je ulje slegnuto? Pokazatelj nivoa ulja ne pokaze uvek isti nivo. Dosta zavisi od toga da li je hidraulika podignuta ili spustena. A treba paziti i na to prilikom gledanja da li je traktor parkiran na ravno. Mene je jednom zeznulo jer je prednji kraj traktora bio malo nize i pokazao mi je manjak ulja. Dosuo sam i sledeci dan kada je bio parkiran na ravno ulje je bilo iznad EXTRA. Kod mene postoji MINUMUM, MAXIMUM I EXTRA.
Da li si kacio na traktor prikljucne masine koje vuku i drugi traktori?
Миланче које је годиште ова пумица?
Par guma sigurno je od 3000 do 4000 Eura , ali ipak je dosta skup traktor50+pdv sa 2 para guma je Farmall u 115.
@Maxa
Ulje ti peni jer si kipovao iste prikolice (tanjiraca itd) sa Case i sa jos nekim traktorom pa se ulje pomesalo. Ne mora da bude, ali je jedan od mogucih razloga. Strucniji ce pomoci, ja znam za ovaj slucaj
Cena za Farmall U je zestoka, ali kao sto sam napisao vec, mislim da je univerzalniji od Maxxuma.
@secondgeneration
I mene zanima cena za Farmall A 65. Jeste da ga necu kupiti jos godinu-dve ali jeste u nekom planu.