paorpaor
Član
Spajki dodji da vidis kod men jedan 6310. Nisu traktori samo na agriji i pulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I sad to nije Case traktor ako se pravi u Turskoj? JX 95 i ostali modeli JX koji se prave u Turskoj se prave jos samo za trzista zemalja gde mogu da se prodaju novi traktori sa starijim motorima Tier II - JX 95 3,9 l, dok se u italijanske 95-ce ubacuju motori Tier III 4,5 l kao sa JXU modela. Zamenjeni od skora Farmal A modelima. Ko iole prati traktore zna da postoje JX modeli iz Turske i Italije, i da su ovi sa reklama modeli jeftiniji iz Turske, ne prave se tamo i ne prodaju kod nas od juceCase jx 95 sto se prodaje za 28.100,cista laz,Motor Fiatov,ceo traktor se proizvodi u Turskoj i sve Turske delove ima,mnogi su mislili da je original,ali nije,bukvalno sve je Tursko osim motora Italijan
ovo je moj traktor Italianski TIER 3 motor4,5L 3500eura skuplj od TURSKII sad to nije Case traktor ako se pravi u Turskoj? JX 95 i ostali modeli JX koji se prave u Turskoj se prave jos samo za trzista zemalja gde mogu da se prodaju novi traktori sa starijim motorima Tier II - JX 95 3,9 l, dok se u italijanske 95-ce ubacuju motori Tier III 4,5 l kao sa JXU modela. Zamenjeni od skora Farmal A modelima. Ko iole prati traktore zna da postoje JX modeli iz Turske i Italije, i da su ovi sa reklama modeli jeftiniji iz Turske, ne prave se tamo i ne prodaju kod nas od juce
a da kod tvog ujaka na traktoru pored broja 95 ne stoji mozda oznaka JXU? ako ti nije tesko kad odes kod ujaka slikni traktor par puta cisto da vidimo razlike u odnosu na TurcinaSlavko 91 Druze ujak mi ima original Case jx 95 duplo je skuplji znas li koja je razlika Fica i Bmw,ja ovo pricam zato sto mozda neko ne zna.Mnogo se ljudi zaletelo da kupi "TURCINA" i za**** se,nemoj pricati
Zna li neko gde da nadjem tegove za CASE 5150?
a isto tako s mogu okačiti imt ili neki slicni tegoviТешко ћеш ти то наћи овде у код нас. Једино да замолиш ове препродавце, кад буду ишли у набавку да их купе на неком отпаду, ако их уопште нађу...
Најједноставније ти је решење да направиш кутију, која ће се качити на носач и излијеш од бетона тег.
pa onda odes u vait i poručiš original,siguran sam da ti mogu nabavitiLepo je kad je nesto originalno ,a ne neka karabudzancija.