Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima 1550 sati m, motor Tier3 4,5lKoliko si napravio radih sati? Ima tu jedan ali sa onim lošijim (starijim) iveco motorom, ali taj ima jako malo sati
Ja sam ga 15. 02.2011 sam bio u Novi Sad i video traktore birao sam koi cu da bude moj i kaparisao i u polovini marta sam doterao kuci traktor . Ne znam sta hoces da kazes o toplinger i plugbarbu jel imas jos neki kejs?kako stoji taj topling?plug ti je pod desnu stranu.moj traktor jee bio poslednji u titanu sa oreginal ivekovim motorom ostali koji su kasnije dosli su turktraktor.
Kvalitet mora i da se plati. Ovaj traktor je i meni zapao za oko i smatram da je pravi izbor za gazdinstva do stotinak hektara. Ukombinaciji i sa uzanim točkovima jedno porodično gazdinstvo sve operacije u ratarstvu može da radi sa njim.Udjem u temu Case i vidim gomilu gluposti. Kod nas u selo stigao jedan od 115ks Farmall U. Cena paprena + pdv (ali ima 2 para guma).
Pocece za koju deceniju da se prave bez kabine.niece trebati vozač,sami Ce obavljati zadatke .....