Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivi je napisao(la):Mene poducise da ostavim malo rakije iz prvog prepeka da sipam u bure da ceka novu rakiju sledece godine
Da al treba da bude rakija da zasiti zidove alkoholom da bude manji gubitak dogodine ako sam dobro razumelatoshiba je napisao(la):Ivi je napisao(la):Mene poducise da ostavim malo rakije iz prvog prepeka da sipam u bure da ceka novu rakiju sledece godine
Tj. da drzi bure vlaznim
Punis bure vodom??!!! I kakav je miris kad ga otvoris??CAR je napisao(la):Kakva prepeka, sta ce ti otrov osim ako nemislis trziti je, izlijevaj dok ima kad spane na 5 litara izvuci to sipaj u staklo ovo napuni hladnom ni slucajno vrucom vodom kao sto mnogi rade i nek stoji puno do cepa zatim dan prije pecenja izlij vodu uskladisti i sipaj rakiju.
Neznam za rastovo bure to se kod nas nekoristi a dudovo dok nesagnjije dava smek i boju rakiji.Ja ih imam vec 35 godina raznih velicina od 10litara do 550 litara velicine.Dok peces rakiju odvajaj metil alkohol od sume cijele i netruj se sa svacim.
Znam da nije lako u zivotu ali ako pijes pij kvalitet zasto sam sebe trovati ako te drugi truje.