zombie_666
Banned
Selo nema nikakvu budućnost. Da budem tačniji, selo je već mrtvo samo mu još niko nije rekao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa prc problemom smo izgubili i kosovo. Nije to samo problem u Srbiji u Turskoj sam radio sedam godina isti problem pocinje i kod njih Turci imaju po jedno ili dva deteta, a Kurdi po 9 pa kad izgube deo teritorije kao i mi bice im svi krivi kao i namaA posebna tema je prc problem po 100 momaka dobri domacina ne ozenjenih a sad i devojaka usedelica ,sta je problem mislim da se tu previse razmisljalo i kalkulisalo . Bitange i garavi nastancali čopore dece buduci problemi i socijalni slucajevi a na selu manjka kvalitetni ljudi . Pa onda os da se udas nece na selo, pa onda nece od tate i mame itd ,to su sve odgovori sa kojima sam se ja licno susretao .
Mora da pukne naravno u sada se vidi da ova drzava zivi iskljucivo od kafica nocnih kubova i prostitucije jer boze to ne sme da se zatvori Zejko Mitrovic truje nase devojke vec 25 godina da je najboje biti prostitutka a mi i daje cutimo znaci da je probem u nama. Kada neko sa sela moze da zaposli u opstini za 50 000 dinara plate i hvali se na sav glas recenicom ,,mala je plata ali nista ne radim" a svoju zemlju dao u arendu mislim da nam nikad bolje nece biti.Марко, исти проблем није проблем забава, проблем је адреса. И код мене има побегле у град удале се. Развод, враћа се на село и сад је сваки добар. Ал је слаба навала свако би нешто што је мало прешло па макар се и зајебао. Пуно фарме, парова и социјалних мрежа. Како оне могу да раде шта хоће тако би и ове код куће. То мора да пукне.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
e to je problem ne moze negde plata 110 000 a negde 35 000 nije problem selo kao selo problem su i dalje drzavne firme gde se ne radi sve je trebalo biti privatizovano. Pa da te privatnik maltretira za 35000 onda bi svi ostali na selu da rade zemlju i drze stoku, a ovako jos ima drzavnih firmi gde se ne radi pa prodaj 5 jutara zemlje da te zaposle dete u drzavnu sluzbu i svi sretni.U svim malo bolji drzavnim firmama: eps, srem gas, energana, telekom, kpd-om... vecina ima vise od 80000. prijatelj mi je proslog meseca rekao da mu je cerka u Telekomu dobila cisto na ruke 110000. Kupila je sebi i stan i nacice sebi nekog sa slicnim primanjima i eto njih dvoje ce imati 2000 evra za 7 sati drzavnog posla, pa placeno bolovanje, odmori, praznici, lepa penzija... Kuci dolazi par puta godisnje, iako je od grada i porodice udaljena samo 15 kilometara...