Olalija te su bile tvrd orah, voćka čudnovata čim su morale da se pišu pesme, izazov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isti slučaj kod nas.@olalija pre neki dana zove me covek neznam ni odakle mu broj telefona nudi mi 5h u mesto za 200 evra hektar kiriju trenutno mu radi covek iz susednog sela i placa mu 150 eura. Ja mu se zahvalim kazem mu da placam max. 150 i to je to.... ne zelim da dizem kirije jer posle i ostali cuju i to tako ide mali po malo i dodje do guse.... a i povrsina koju trenutno radim jedva stignem sam da odradim treba covek imati i granicu.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Amater ?Pa ti si bio i pesnik
Možda taksira.Ali ti autima ne radiš usluge...
Vreme RenesanseOlalija te su bile tvrd orah, voćka čudnovata čim su morale da se pišu pesme, izazov.
Ima i togaKukaju ljudi na selo a najvise na zemlju nema zarade na psenici nista , suncukret zajebali sa cenom , kukuruz nije nikao pa susa sprzi sve a najesen nov traktor i plug u dvorite ni manje ni vise preko 100 h eura da se ispuni zelja ma ne svirajte vise priznajte da se lepo zivi i da ima dobre zarade i kad bi vam ponudili ceo atar da uzmete uzeli bi orali bi dok ne crknete .I onda sam skontao zasto kukaju da rasteraju neku novu konkurenciju da se ne bi neko gurao za zemlju
Dobro, i? Šta je poenta? odbio sam i ja dosta zakupa po cenama od 400-1000 e/ha. Poentiraj...@olalija pre neki dana zove me covek neznam ni odakle mu broj telefona nudi mi 5h u mesto za 200 evra hektar kiriju trenutno mu radi covek iz susednog sela i placa mu 150 eura. Ja mu se zahvalim kazem mu da placam max. 150 i to je to.... ne zelim da dizem kirije jer posle i ostali cuju i to tako ide mali po malo i dodje do guse.... a i povrsina koju trenutno radim jedva stignem sam da odradim treba covek imati i granicu.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока