Kod nas ima firme koje placaju dobre traktoriste i po 120 000 din, dobar radnik se uvek plati dobro, sta ima da brinemo, sa tom platom moze da se zivi dobro u Srbiji. Bas da cu da motam kablove sumnjam. Ne gajim nadu da cu da zivim kao Nemacki ratar ali uzmite u obzir kako zivi taj koji mota kablove i koji isto ima porodicu, decu, troskove. Svi smo malo pogubili kompase. Pusti me plemena u Keniji i kako oni zive. Mislim da velika vecina nas zivi sasvim pristojno i bolje od svakog radnika, to mi je oduvek i bio zivotni cilj a probao sam svasta i bio i radnik. Ja bi sada potpisao da mi ne treba nista ni vise ni bolje, samo da potraje ovako. Ja sam rodjen ovde gde jesam, zbog toga sam se i opredelio da radim to sto radim, jer su mi konkurencija babe od 80 god, bar kako Radoslav kaze, da sam rodjen u Krcedinu i Sasama verovatno bi se bavio necim drugim, ne bi ratarstvom i imao nov kombajn, i dva nova traktora a da nemam potrebe i dovoljno povrsina. Umes ti da kazes mnogo pametnih stvari ali me iziritiraju takve price o plemenima u Keniji i sl. zato i napisem sve ovo, sto naravno ne bi uradio nikad jer nemam nista protiv tebe. Jos i kada te podrzi bagerista iz mog sela bude mi ''puno'' srce. Bratac, meni je ostalo na psenici 200e vise u razlici za kiriji i sanjam da je prodam na 25 din tel kel, imam je na kucnom lageru 350t a imao sam i prinos oko 8t po hek, tako da imamo drugacije vidjenje stvari a da sam okruzen takvim ratarima kao ti, radio bi svojih 40hektara, radio bi u nekoj firmi i placao usluge kombajniranja 70e po hektaru sa prevozom