To je sve očekivano, ima nas svakakvih, zlobnih , ljubomornih, sujetnih, netolarantnih, glupih...Ne može se baš generalizovati, ali takav smo narod, ima oko 80% ljudi koji se mogu svrstati u dve grupe: Oni što od drveća ne vide šumu i drugi, što u svom oku ne vide balvan a u tuđem vide trn.
Jedino mi se sviđa što su svi ukopani u neke svoje rovove, čak i kad očigledno pišu gluposti, ne odustaju. Nema potrebe da se svađamo, ništa ne možemo dobiti jer nismo dovoljno pametni da priznamo grešku. Zamislite da sam ja sad pametan i kažem: Pravim baš loše poslovne poteze, idioti plaćaju arendu 350 evra/kj, šta me briga, ja ću svima ponuditi 130 e/kj, to je realno pa ko hoće-hoće...Desiće se nikad.
Slično sa kolegom Markom. Kritikuje u svom postu kupovinu skupe mehanizacije(koja nešto zarađuje i možda sebe isplati) i verovali ili ne u sledećem postu piše kako je kupio 10 novih automobila, to su ona vozila što vas prevezu od tačke A do tačke B , koštala ona 500 evra ili 100000 evra. Evo sad da napravimo socijalni eksperiment, da li ću ja priznati da sam blesav što ne odustajem od skupih arendi? Ne. Marko, jel si shvatio protivrečnosti u svojim postovima?