frkani
Član
Ima ljudi bogatih a nesrećnih. Ima ih i siromašnih a isto nesrećni. Mislim na sreću kao osjećaj a ne ono trenutno zadovoljstvo kad se nešto neplanirano a ugodno desi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nije niko preko zenini su svi preko stizani iz smoljinca sto se pomoci tice placamo njima zemlju koju radimo kao i ostalima. Toliko o pomoci iz inostranstva cist racun duga ljubav... jedino odemo do austrije da se vozimo sa uban.. hahahhaВама доле из Пожаревца и околине је пола фамилије у Беч, па кад мало стигну лежећи новци, ето пољопривреде....
Има тако код нас један што је куповао земљу 90 и 2000-тих, и ником није било јасно како, као ом 2 тетке у Аустралији и брата у Шведској....
Јер се није знало за боље и више. Нпр, данас се не може замислити живот без мобилног и интернета.Ovaj ubrzani tok zivota izgleda da nikome nije doneo srecu, i meni svi izgledaju da su bili srecniji ranije kada se imalo manje, a radilo teze.