Srdjan Žorž
Član
Hvala na novoj temi i sto si Maticu zaustavio diskusiju u temi kukuruza.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel taj vrsi sa zmajom i prevozi fergusonom kad ima takve cijene? To se zove da je zaradio za 5 6 piva na 1 jutru i to je toNajniža cena prskanja je 600 din, setva može za 1200 din da se nađe, spremiranje 1500 jedan prohod, tanjiranje isto 1500, oranje 3500-4000 din i vrhunac svega, jedan retard je radio žetvu i prevoz za 4000 din. Realna cena je samo košenja deteline, 2500-3000. Sad zamisli kad meni dođe Mile sa Imt 558 i nekom Poljskom kosačicom da kosi detelinu, sve mašine mu vrede 2500 e zajedno, uradi za 20 min jutro i 3000 din. Onda ja odem njemu da vršem kukuruz, poteram 500000 evra na njivu, radimo 18 minuta i naplatim mu 4000 din...
Najviše me nervira što ljudi ne razumu o čemu pričam. Ja nisam ni jednom rekao da se ne isplati ni da sam u gubitku, pokušavam da objasnim koja je to bedna zarada naspram rizika i uloga.
Ne, sa Lexionom a prevoz ima odličan...Jel taj vrsi sa zmajom i prevozi fergusonom kad ima takve cijene? To se zove da je zaradio za 5 6 piva na 1 jutru i to je to
Brzo ce taj lexion da napravi puuuuno radbih sati sa takvom cijenom arende pa kad krenu oopravci ili vrijeme je za drugi vidit ce kako ce se provesti.Ne, sa Lexionom a prevoz ima odličan...
Ima sad još jedan takav, oni se takmiče a sve nas upropaštavaju...Brzo ce taj lexion da napravi puuuuno radbih sati sa takvom cijenom arende pa kad krenu oopravci ili vrijeme je za drugi vidit ce kako ce se provesti.
Ове године смо догурали до 5 милијарди и иде нам баш супер...Blizu 40 milijardi spoljnog duga.
Zaduzili se za logore.Ове године смо догурали до 5 милијарди и иде нам баш супер...
Nije lako, ali mene nije sekiralo sto sam izgubio dio musterija u sjetvi psenice kad im jenbila moja cijena skupa, znam da cu taj stroj imati 15 godina uz dobru iskoristenost a ovako da ga pohabam za 10 godina uz nikakvu zaradu to necu. Samo da ima uvijek budalastina.Ima sad još jedan takav, oni se takmiče a sve nas upropaštavaju...
Zaduzili se za logore.
Umesto da pomazu mali biznis oni dovode logore eno goeox ide a kad je dosao upropastio je pola firmi...