Karalic
Banned
Ja sam se spasio tako sto sam dobio gradsku vodu, kopali su mi likovi sa traktorom (lancem). Ukupno su mi iskopali 4.000 metara, znam po okiten cevima ( kupio u petrohemoji u Pancevu dir.)
Tako da sada imam vode na pretek, a fixno je 50 dindzi bez obzira na kubikazu. I, sobzirom da sam veliki potrosac , a imam i u planu farmu koza , verujte mi da sam se spasio. cak sam i izbetonirao ukopanu cisternu od 12 kubika, u slucaju da nestane gradska voda , ali do sada nisam imao tih problema sve u svemu , mislim da sam dobro prosao
Drugo, Sale da ti kazem sledece... a dr pandja to zna sigurno, da je u nasem kraju , uslovno receno naci kvalitetnu bunarsku vodu ravno nemogucoj misiji. Ja sam licno angazovao radnike za bunar, pa kad su naisli na kamen puzar na osmom metru, beskonacno debeo, stali su. Ali ,ja nebi bio ja, pa otisao u komunalno i angazovao njihov Pikamer, ili ti kompresor kako neko kaze... I tako oni lupali, lupali jedno tri dana da probiju taj kamen puzar ali nista kamen ostao tu, ja ostao bez vode i nista. A, prvi komsija kopao arterski bunar i nasao vodu na 62 metru ,ali je sva zuta , non stop i nije za pice , pa je i on sad pre neki da uveo Gradsku vodu posle par Godina.E, a sad glavna stvar... nasa Opstina nije prikacena na Beogradski vodovod ,nego ima svojih 14 arterijskih bunara f300 a sa dubine prosecno od 170 metara, pa do cak 300 metara. Kasnije se ta voda akumulira na kosmaju u jedan bazen gde se i hlorise i obara ph na 6,8 te se distribuira krajnim korisnicima Prosto , Opstina nama vodu , a mi njima
Tako da sada imam vode na pretek, a fixno je 50 dindzi bez obzira na kubikazu. I, sobzirom da sam veliki potrosac , a imam i u planu farmu koza , verujte mi da sam se spasio. cak sam i izbetonirao ukopanu cisternu od 12 kubika, u slucaju da nestane gradska voda , ali do sada nisam imao tih problema sve u svemu , mislim da sam dobro prosao
Post je spojen: [time]1247336823[/time]
_________________________________________________Drugo, Sale da ti kazem sledece... a dr pandja to zna sigurno, da je u nasem kraju , uslovno receno naci kvalitetnu bunarsku vodu ravno nemogucoj misiji. Ja sam licno angazovao radnike za bunar, pa kad su naisli na kamen puzar na osmom metru, beskonacno debeo, stali su. Ali ,ja nebi bio ja, pa otisao u komunalno i angazovao njihov Pikamer, ili ti kompresor kako neko kaze... I tako oni lupali, lupali jedno tri dana da probiju taj kamen puzar ali nista kamen ostao tu, ja ostao bez vode i nista. A, prvi komsija kopao arterski bunar i nasao vodu na 62 metru ,ali je sva zuta , non stop i nije za pice , pa je i on sad pre neki da uveo Gradsku vodu posle par Godina.E, a sad glavna stvar... nasa Opstina nije prikacena na Beogradski vodovod ,nego ima svojih 14 arterijskih bunara f300 a sa dubine prosecno od 170 metara, pa do cak 300 metara. Kasnije se ta voda akumulira na kosmaju u jedan bazen gde se i hlorise i obara ph na 6,8 te se distribuira krajnim korisnicima Prosto , Opstina nama vodu , a mi njima