Karalic
Banned
Po toj ceni bi Ti ja otkupljivao ama bas SVE, i to u narednih deset godina,samo da si u mojoj blizinitibor je napisao(la):Imam ja kolko hoces,250din/tgde si nabavio 450t stajnjaka i po kojoj ceni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po toj ceni bi Ti ja otkupljivao ama bas SVE, i to u narednih deset godina,samo da si u mojoj blizinitibor je napisao(la):Imam ja kolko hoces,250din/tgde si nabavio 450t stajnjaka i po kojoj ceni?
možda bi moglo nekako da ide prirodnim putem zavisno od visine rezervoara ali bi bio jako slab pritisakFinalni proizvod ove vetrenjace je tank od X,Y, litara vode ,odakle ti opet treba pumpa koja dalje gura vodu kroz raznorazne sisteme zalivanja
ili bi došao neki tornado i oduvao je za sva vremenaali kakve sam ja sreće kad bi je montirao prestali bi svi vetrovi
to sam video u jednoj vikendici na fruškoj gori ali je to nešto malo bilo i ručni rad jednog "stručnjaka" al radilo je tako da kad ima vetra radi jedna sijalica od auta i mali neki radio a kad nema vetra onda uživaš u tišini preko dana a noću u mrakuNije to loša varijanta za dobijanje struje
Što se tiče proizvodnje struje ima stvarno ozbiljnih rešenja ali za ozbiljne novce
nebojsa je napisao(la):@ peto1
Ako misliš na trake KPK obično je deklarisano da rade od 0.5 do 2 bara i da pri tome daju jednaku količinu vode po kapaljci. E sad kako je to u praksi vidiš kad kupiš i namontiraš.
nebojsa mozesli par odgovora da mi dasnebojsa je napisao(la):Meni su bušili temerinci, 021/841-810, 063/562-941 Robert Šuranji. Ima i jedna ekipa u Baču ali neznam ni telefon ni kako rade.
Što se tiče pumpe neznam kako to funkcioniše ali ima nešto u temi o sistemu KPK pa pogledaj tamo.