MOMOSARIC
Član
Dosad sam radio samo kompresorom , nisam se sjetio toga , a ovo sto planiram mozda mi lakse da dovucem vodu ,malo jes dalje al imam crijeva kolko oces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko te koštalo to zadovoljstvo ?Ako je voda slabijeg kapaciteta imao bi vecu zalihu vode u betonskim cevima od 1m, ali neverujem da iko kopa dublje bunar od 20-tak metara sa fi 1m bar je tako kod nas.
Ako si u mogucnosti najbolje bi bilo da uradis dubinski bunar, moj je dubine 101m fi 115mm, pumpa izbaciva 150l/minut a rekli su mi da imam 600l/min.
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Pestanova pvc cev za kanalizaciju (one narandzaste) ja planiram da izbusim rupice ili da je zasecem s brusilicom.To 300 je cijev sa rupicama metalna ?
Dolazi mi bager koji ima reduktor na vrhu za busenje ja konkretno busim burgijom fi 300.A kako ces da ju nabijes , ubusis u zemlju?
Nece naravno ako ne cekas previse dugo.A mislis da se rupa nece oruniti da pustis pvc cijev unutra ?