xsale
Moderator
Bravo.
Sta me briga kako radi ,ako kosta 10 000 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel zna neko koja je cena te "Briketirka Biomasser Solo"?
Bravo.
pa rece vam covek koji je prodaje(@retlav) da je 6000e
@retlav jel postoji mogucnost da se dobije vasa masina u zamenu za brikete koje ta masina napravi?
ne vidim kakve veze ima sto je masa kao prasina pa kakva je piljevina? ovo je puzna presa koja je mnogo bolja od hidraulicne(bolje sabije) grejaci treba da zagreju cev na oko 300 stepeni(280-320) pucanje se desava dok se ne pocne briket praviti kako treba a kad izadje briket izgleda kao dole na snimku od @retlav(briketiranje pilevine 2) i takav briket je mnogo kvalitetniji od briketa proizvedenog u hidraulicnoj presi(pogledajte samo koliki komad izadje a da se ne slomi to samo govori o tome koliko je tvrdo nabijen)Ovdje je doslo do samozapaljenja mase , prvo sigurno i naj vjerovatnije je prevelika vlaznost , drugo i takodjer sigurno je da je masa presitna jer vidim to je prasina , a trece ne razumijem zasto se uobste koriste ti grijaci , pa sama masa kod presanja , ako je hidraulicno , se zagrije na vise od 160 stepeni , a trece je takodjer sigurno da ovo nije hidraulicna presa vec na puz a ta nikada nece imati dovoljno pritiska da spresa masu u jednuu cjelinu i za to to pokusavaju dobiti grijanjem mase al vam je dzabe , masa se treba presati sa pritiskom od 260 bara da bi se spojila u jednu masu a to kod ove prese ako je puzna nikada necete postici , svejedno neka vam je sa srecom i cuvaj glavu da neko ne izgine , jer i slama puca isto kao i barut pa i jace.
Jel zna neko koja je cena te "Briketirka Biomasser Solo"?
Izgledaju super (ili je odabrao najbolje komade) posebno ovaj pravljen na 300 stepeni