Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ovde komanduje kada i koliko da se ubaci u kotao?
Zombi 666..negdje sam procito da trosis tekunje u vrecicama...dal i sada tako radis i imal vajde od toga.Raspitujem se zato sto mi steta bacat tekun a kad bi nesto smislio mogo bi se non stop grijat tim koliko tog ima
Ovo je za mene visa skola...moro bi angazovat majstor mirostija il nekog slicnog da bi ovo kod mene proradilo
Izvinjavam se sto ovako upadam, ali ovakav sistem automatskog sagorevanja/doziranja DOVODI DO POŽARA!!!Nije loše. Za odlično nedostaje malo automatike. Ne znam koliko često mora sipati u koš i biti prisutan kod loženja? Osim toga ovo je mljeveno a i tu treba rada i energije.
Post je spojen: [time]1295378133[/time]
Pozdav ja sam video da prave briket od koma sto zaostane posle pecenja rakije .Uzmu taj kom stave u kalup od dasaka 1mx1m ocede i kad malo stvrdne seku na kocke pa susenje.Ali pazi kako lozis zna da istopi pecku!!!
Jel ima neko liniju za briketiranje sojine slame? Dali je isplativo prodavati i koja je cena otprilike po kg?
Jel ima neko liniju za briketiranje sojine slame? Dali je isplativo prodavati i koja je cena otprilike po kg?
[video=youtube_share;oJn8_DFBL4k]https://youtu.be/oJn8_DFBL4k[/video]