radashin
Član
Žile, koji kalibar, 70, 75?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi nisam merio ,necu da lazem,al sve preko 65+ moze,ali ovde nema manje sigurno od 75.Jedva sam ih napakovaoŽile, koji kalibar, 70, 75?
Pa izmedju svake berbe lagano mozes da je drzis 10 dana ,mozes da je birkas mesec da nista njoj faliti nece,Putuje kao jabuka moze i do Indije.Dobra,kakva je cvrstoca,koliko brzo omeksa na grani?
Svake godine joj nesto fali,kad je susa ona je istina,kad je kisna godina kao ova kospica pukla i truli.Ove godine je odlicno razredjena jos je i sama opala pa je i retko rodila na kraju al opet nije bog zna sta krupna ,i sve ima nekakav cudan oblik sve je nesto kriva .Ja evo 3/4 godine jedva nesto malo naberem.Sta je problem,kod mene je dobra?
U petak berem pa saljem slike,samo se nadam da ga nije kisa isprala ,ali mislim da nije jaka je ona.Posto se ovde srucila kisa za sve pare.kad ce rojal dzin?
Swit Karletu i Royal Dzimu nema toga,pa kakva god da je godina . Nektarini rom staru i rojal dzemu je dosta popucala.Ove godine je pukla kospica na skoro svim sortama,zato i trule,to sto je kriva je posledica tafrine.....
Koja se ovo sorta vadi?Pa da pocnemo.....
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока