Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daJel ovo tanjira, obrada?
Ja imam ovu,kopija Omasove,covek ih radi u Cacku,za sada odlicno radi.Možeš da mi preporučiš neku dobru tanjiraču?
Redove radim Calderoni frezom, ali je sporo mnogo, 2-2.5ha dnevno...
Ja sam je pre godinu ipo dana platio 2800e ,sad je verovatno oko 3200-3500e,evo telefon 063629460Koja je cena? Imaš li neki kontakt telefon?
Sve zavisi od toga na koliko je voce sadjeno,meni je sve na 3 m i tu idem druga brza 1000 ob u odgrtanju sa pipalicom ,nebitno dal je tanjiraca ili noz,a u zagrtanju teram koliko god moze traktor da ide.mislim da ispod 2 m u redu bi bio problem tj moralo bi da se radi sporije da bi stigla tanjiraca da se vrati u red ali i to bi islo dosta brze nego frezer.Za hidro pogon tanjirace nevidim potrebu,jedino ako se rade neki gusti zasadi.Možeš da mi preporučiš neku dobru tanjiraču?
Redove radim Calderoni frezom, ali je sporo mnogo, 2-2.5ha dnevno...
Ko pravi tanjirace u Cacku?Ja sam je pre godinu ipo dana platio 2800e ,sad je verovatno oko 3200-3500e,evo telefon 063629460
Sporo ti ovo teras....Ja imam ovu,kopija Omasove,covek ih radi u Cacku,za sada odlicno radi.
Dobijas 4 tanjira za odgrtanje,3 za nagrtanje,i noz za korov.
Aj slikaj tu svoju da vidim. Gde si je kupio, koji je model tačno, znaš li?Sve zavisi od toga na koliko je voce sadjeno,meni je sve na 3 m i tu idem druga brza 1000 ob u odgrtanju sa pipalicom ,nebitno dal je tanjiraca ili noz,a u zagrtanju teram koliko god moze traktor da ide.mislim da ispod 2 m u redu bi bio problem tj moralo bi da se radi sporije da bi stigla tanjiraca da se vrati u red ali i to bi islo dosta brze nego frezer.Za hidro pogon tanjirace nevidim potrebu,jedino ako se rade neki gusti zasadi.
Ja imam spedo tanjiracu i prezadovoljan sam sa njom,radi posao za 10. Moje misljenje je da to netreba komplikovati,sto prostija tanjiraca to bolje i jednostavnije za rad,tanjiracu sa rukom koja ide pored traktora a kaci se nazad ne bih kupovao.Takodje tanjirace od nase male privrede ne bih kupovao.
Pa sta treba da izletim sa sedista ,a i nema potrebe za brzim radom,nikada i obicnu tanjiracu nisam terao drugom ,sve prvom,mozda ispadne malo bolje kad ides brze ,ali ne volim ja to toliko brzo.Samo laganoSporo ti ovo teras....
Ja radim i jabuci na razmaku od 1m izmedji stabala.Samo sporije normalno(3 sporohodnom)Aj slikaj tu svoju da vidim. Gde si je kupio, koji je model tačno, znaš li?
Meni su zasadi trešnje i kajsije
5x4 i
4.5x4
Samo su mi nektarine 4x2 i imam ih oko 1ha, ali to mogu i frezom.
Vinograda imam samo za jelo, vino i rakiju, 500 komada.