Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deluje mi malo sitnije nego inace ,ili je to samo ovako na slikama? Kod mene jos nije za berbu.Amigo
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
U plasticnoj mi se ucinilo,svakako su lepe,a u drvenoj vec bolje izgledaju,mada okrenuo ih je bocno pa mi izgleda onako,lepse kad ih na vrh okrenes.Čini ti se @Žile
Pa vidiš da ne mogu 4 u red da stanu
Steta sto mi je mlad zasad,inace amigo danas 100 dinara u hladnjaci na veliko.Koja je cenana veliko ,breskve,nektarine,kajsije,Beograd,Smederevo..
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
Breskva se pakuje u neke plasticne ambalaze uz to dobijas u foliju gde ubacujes breskve,u toj ambalazi po jedan red bresaka moze samo.Breskva da bude cista i pogotovo da se obrati paznja na puklu kosticu breskve ,jer to ne sme.A amigo ima tu manu gde bas pucaju,ali imam utisak da on mora malo vise da se ostavlja pri proredjivanju,radi manjeg pucanja kostice.koji su kriterijumi hladnjace?
Podbacila malo jeste ,ali da je sama po sebi teska tu joj nema ravne,imas utisak jedna breskva jedno kilo.Branje za par dana,sa njom se ne zuri,drzi cvrstocu sa njom moze da odugovlacis mesec dana.Kad ce biti za branje? Po slikama bih rekao da mnogo malo roda ima....