Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa veci deo crvena,skoro pa cela,ali sam ja malo ranije brao,zbog ovih kisa ,probrali malo vrhove.Treba li ona da bude skroz crvena posto je Royal ili joj je ova dopunska zuta boja ok
Uradi ga obavezno pred kisu ,da to bude kako treba.Ja cu sutra ciramom, kod nas breskva krenula u cvetanje, a za vikend najavljuju kisu.
Sent from my NTH-NX9 using Tapatalk
Koja sorta krece da cveta?Ja cu sutra ciramom, kod nas breskva krenula u cvetanje, a za vikend najavljuju kisu.
Sent from my NTH-NX9 using Tapatalk
Ma kakvi ,kod mene se tek na vrh grancica,jedino Samer malo vise krenuo ,ostale za sad okej.Zato se pitam. Ako su pukli svi lisni, besmisleno je prskanje protiv Tafrine.
Po meni za nektarinu bi ti preporucio samo Big Beng i Amigo ostale sorte su za mene licno besmislene,mnogo boljih bresaka ima koje bih pre sadio nego nektarinu.Zanima me koliko se moze ocekivati prinos po hektaru, za nektarinu fantazija ?