sarbanac
Banned
Odgovor
Čekaš da se ojagnji pa onda zovneš prijatelje na čast da se popije nešto a nije preporučljivo piti gladan. Šalim se malo. Dobro si uradio što si je odvojio ako su joj sise pune mleka plod crven i natekao a bobovi upali kao da je gladna jagnjenje je blizu. Obilazi noću, kad se ojagnji zadoj jagnje i biće dobro.
Čekaš da se ojagnji pa onda zovneš prijatelje na čast da se popije nešto a nije preporučljivo piti gladan. Šalim se malo. Dobro si uradio što si je odvojio ako su joj sise pune mleka plod crven i natekao a bobovi upali kao da je gladna jagnjenje je blizu. Obilazi noću, kad se ojagnji zadoj jagnje i biće dobro.

ja sam mislio da ona ni nije sjagnjena nego samo debela vime joj nisam ni proveravao kao ostalima .. najgore mi je sto ja ne zivim tu gde drzim tu stoku pa ne mogu da je obilazim cesto a i iznenadila me je sad sa tim vimenom nisam ni svetlo stigao da joj namestim ,samo da se ne ojagnji veceras sutra da stignem da namestim svetlo .. primetio sam da se zgrcila malo onako izbacuje kicmu na gore .. videcu sutra sta ce biti hvala na odgovorima ! po0zdrav 
. Inače, ovde se ne smatra "pametovanjem" iznošenje mišljenja, dobrog savete ili ideje i pametnog pitanja (osim ako nije baš prava budalaština, a desi se i to ponekada)!