Ide bez problema,ne lomi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam brao i na manje od 70cm sejanim !!! cak i terao po 3reda odjenom ne lomi ide ok samo ostane srednji red istarupiran na visini od 50 60 cm!!Farmer II je napisao(la):Pa kako onda berete kukuruz posejan na 70cm? Zar neće da ga lomi?![]()
DA DA kod vas se seje kukuruz na 45-50kombajner je napisao(la):Ja sam brao i na manje od 70cm sejanim !!! cak i terao po 3reda odjenom ne lomi ide ok samo ostane srednji red istarupiran na visini od 50 60 cm!!Farmer II je napisao(la):Pa kako onda berete kukuruz posejan na 70cm? Zar neće da ga lomi?![]()
Rale ako ne verujes to je tvoja stvar!! I ja nisam citirao za medjuredni razmak jer je Matic vec odgovorio vec sam citirao njegovo pitanje kako ne lomi!!Rale 83 je napisao(la):DA DA kod vas se seje kukuruz na 45-50kombajner je napisao(la):Ja sam brao i na manje od 70cm sejanim !!! cak i terao po 3reda odjenom ne lomi ide ok samo ostane srednji red istarupiran na visini od 50 60 cm!!Farmer II je napisao(la):Pa kako onda berete kukuruz posejan na 70cm? Zar neće da ga lomi?![]()
![]()
uredu a covek pita na medjuredni razmak
![]()
![]()
U principu sve je bitno ali jedno od bitnijih je hidropogon to treba bas dobro proveriti ,motor naravno, komusaljke ... sa mojim teram 2reda a cenu su 17 18 hiljada + evra zavisi od toga u kom je stanju berac (ja sam za mog dao 20500evra pre 4 5 godina) i koliko je odradjeno sa njim! o cistoci branja ne treba pricati vidi se na slikama dok kipam u prikolice znaci nije cisceno nisto rukama za slikanje ! i nikad ne gledam kada da odem da berem dali je to 2h danju ili 3h nocu nije neka razlika ako su u dobrom stanju komusaljke ,gume na valjcima!francuz je napisao(la):@ kombajner
na sta treba obratiti paznju pri odabiru Bourgoina?
koliko reda teras sa tvojim?, koliko se krecu GR10?
kod nas ide berac jednoredni pa nikad da zavrsis, ostavlja dosta lista na kukuruz, dok kod tebe vidim da je DOBRO ociscen klip.
![]()
SAKULJAN je napisao(la):Ljudi jel ima neko burgonia onog stariji tip sto nekipuje nego istovara pomocu lanaca
Mico koliko ce to da kosta?Mića967 je napisao(la):Kakva su iskustva vaša sa pogonom sečke na MD-8 nešto sam razmišljao da umesto mehaničkog ugradim hidro pogon.![]()