Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mozete,napisite malo vise o gajenju borovnice u saksijama. Koja je cena jedne sadnice sa sve saksijom?Uopste nije nuzno zlo, zasadi su odlicni i imaju mnogo dobar prinos.
Marina zbog ljudi koji tek treba da sade, molim te napisi gde su ti zasadi, koliko su stari i koliki im je prinos...Uopste nije nuzno zlo, zasadi su odlicni i imaju mnogo dobar prinos.
Marina, Maki prodaje litvanski beli trepet koji ima Ph u vodi ispod 4. To je prekiselo za sadnju borovnice.Taj covek ima pravljeni supstrat koji on pravi i ima uvozni u originalnom pakovanju. Verovatno taj sto on pravi sam nije idealan ali uvozni mi se pokazao kao dobar
Momirović i borovnica......Ako gde zemlja odgovara za borovnicu to je onda holandija. A opet eno i oni se prebacuju ma sadnju u saksijama.
Ove godine na predavanju koje su organizovali zeleni hit i driessenplan pokazivao su slike zasada koje su dizali ove godine u saksijama bez dna.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Na deklaraciji piše 3.6 Ph posle pakovanja. Kupio sam 30 bala ove jeseni od MakijaNa deklaraciji pise drugacije. Sadnice imaju dobar porast i dobar korenov sistem, nema susenja, nema bolesti.