Odg: Bora
He he Ivane,naslušao,a i strepeo kad će poslati raketu po uhvaćenom signalu.Bilo je kritično uključivati stanicu i emitovati.A što se antenskog sistema tiče,ima toga,ali ređe ovoliko antena na jed nom stubu,a ustvari ovaj sistem radi kao jedna antena
A ovaj kamiondžija je naš čovek iz Kraljeva,radi u Italiji,i vezu smo održali on iz kamiona negde na tlu Francuske,a ja od kuće 

Uploaded with ImageShack.us
Evo jedne iz Sudana,urađene 2 veze telegrafijom,na3.5 i 21 MHz 
Ovako izgleda pustinjski pejzaž u Sudanu

Uploaded with ImageShack.us IZVINJAVAMSE,napravio sam lapsus,kamiondžija je iz Kragujevca

Obaveštavam sve one koje će ovo interesovati,nabavio sam još jednu mašinu za restauraciju
ovoga puta je to Tomo Vinković 18 ks 1974,sa Lombardini motorom.Slika za sada nemam od ove skalamerije,ali biće

He he Ivane,naslušao,a i strepeo kad će poslati raketu po uhvaćenom signalu.Bilo je kritično uključivati stanicu i emitovati.A što se antenskog sistema tiče,ima toga,ali ređe ovoliko antena na jed nom stubu,a ustvari ovaj sistem radi kao jedna antena

Post je spojen: [time]петак, 13. август 2010. 03:55:36 MST[/time]
_________________________________________________Ovako izgleda pustinjski pejzaž u Sudanu

Uploaded with ImageShack.us IZVINJAVAMSE,napravio sam lapsus,kamiondžija je iz Kragujevca

Post je spojen: [time]1281765374[/time]
_________________________________________________Obaveštavam sve one koje će ovo interesovati,nabavio sam još jednu mašinu za restauraciju