Bora

Odg: Bora

@instamenković,ja tomu nikada nisam imao,još uvek ga proučavam.Mada mnogi kažu da je više nego dobar,i pričaju se razne dogodovštine sa njim :cao: :haha: A ono kod roštilja je pocinkovano bure,nije tabarka od kazana za rakiju :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1282846392[/time]
@Marko,lep stari Kejs,pogonsko gorivo mu je benzin-petrolej.Možda nekome zvuči čudno kako,evo ovako,traktor se upali na benzin i tako radi malo dok se ne zagreje,onda se samo okrene slavinica na rezervoaru i prebaci na petrolej.Rezervoar je podeljen,na benzinski i petroleumski deo.Razlog takvog pogona je,manje troši petroleja,slično kao danas TNG u automobilima :haha: :haha: :haha:

Иване ИМТ 533 нисам никада радио,јер тај трактор никада није био предмет мојих интересовања.Мене су одувек привлачили олдтајмери,тј.стари трактори,а што је још увек случај :haha: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1283030613[/time]
Ove slike starih traktora,poslao mi je prijatelj koji u prolazu kroz Zrenjanin snimio ove traktore pred nekom,kako on reče auto prodavnicom.Zna li neko od Zrenjaninaca nešto više o ovome,ajde neka napiše ovde da i mi znamo :cao:

Uploaded with ImageShack.us

Post je spojen: [time]1283063353[/time]

Cika Boro, ne bih vam preporucio da vase traktore pokriva sneg jos dugo. Pokrijte to necim, da ne propadne sav vas trud i rad usled korodiranja od vode.

to bih vam i ja preporucio...jedan lep trem bi vam ukrasio dvoriste a i sacuvao traktore od propadanja.....

Bora je napisao(la):
Ove slike starih traktora,poslao mi je prijatelj koji u prolazu kroz Zrenjanin snimio ove traktore pred nekom,kako on reče auto prodavnicom.Zna li neko od Zrenjaninaca nešto više o ovome,ajde neka napiše ovde da i mi znamo

Znam samo da se nalaze u Vulkanizerskoj radnji na ulazu u Zrenjanin iz pravca Beograda.

Hvala Mims,skinuo si misteriju sa ovih lepih traktora,možda neko ko dolazi u Zrenjanin poželi da ih razgleda :cao: Ja ih sa slika prepoznajem i to su sledeće marke.onaj crveni do ulice je Farmall,a pod tremom,prvi zeleni je Nemački Ajher,isti kao moj,drugi crveni je Nemački Gildner,isti kao moj,samo je moj nesređen,i treći tirkizne boje je Nemački Normag Zorge,takođe Nemački.Lepo ih je sredio,ali se isfrljao kombinacijom boja traktora i felni ::lose::

zokidrum je napisao(la):
Cika Boro, ne bih vam preporucio da vase traktore pokriva sneg jos dugo. Pokrijte to necim, da ne propadne sav vas trud i rad usled korodiranja od vode.
Zokidrum,imaju oni svoje pokrivače,kad nastane loše vrenme,ja ih pokrijem i tako stoje do proleća ::namigivanje::
Post je spojen: [time]понедељак, 30. август 2010. 01:38:57 MST[/time]
Ivane,ovaj snegom prekriven,izvlačio sam komšiji auto iz kanala,i prevario me sneg.Inače su redovno pokriveni :haha: :haha: Pogledaj malo bolje,i videćeš da je Zadrugar pokriven ::namigivanje:: ::namigivanje::
Post je spojen: [time]понедељак, 30. август 2010. 10:41:30 MST[/time]

http://www.polovniautomobili.com/oglas545957/man_8701/
Marko,hvala za link,poznat mi je taj traktor.Međutim nije originalan,ubačen mu je IMR motor,i još nekih budževina vazda :ppozdrav: :ppozdrav:

E, vala, da ispucam dnevni post u temi koju rado posećujem! :D

Oprostićete mi ako sam vam već pokazao ovaj filmić, ne sećam se više. ::namigivanje::
Dva oldtajmera sviraju zajedno! A bubnjar je genije za takt! :haha:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lddGdSFOFgA&feature=related[/youtube]

I jedna dobra vest: posle skoro četiri godine natezanja, napokon sam položio ispit kod one babe! :ppozdrav: Dabogda u životu više ne video ni nju, ni asistentkinju a ni knjigu iz njenog predmeta! :haha:

Pozdrav, čika Boro! :ppozdrav:

Attila M. je napisao(la):
E, vala, da ispucam dnevni post u temi koju rado posećujem! :D

Oprostićete mi ako sam vam već pokazao ovaj filmić, ne sećam se više. ::namigivanje::
Dva oldtajmera sviraju zajedno! A bubnjar je genije za takt! :haha:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lddGdSFOFgA&feature=related[/youtube]

I jedna dobra vest: posle skoro četiri godine natezanja, napokon sam položio ispit kod one babe! :ppozdrav: Dabogda u životu više ne video ni nju, ni asistentkinju a ni knjigu iz njenog predmeta! :haha:

Pozdrav, čika Boro! :ppozdrav:
Hvala Attila,veoma sam počastvovan što si taj jedini post na koji imaš pravo,potrošio baš u mojoj temi ::svaka cast:: A snimak nisam video do sada,nešto sasvim neobično,traktor u studiju :haha: Čestitam ti od srca za položeni ispit :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]понедељак, 30. август 2010. 14:58:11 MST[/time]

http://www.polovniautomobili.com/oglas545957/man_8701/
na poklopcu ventila je mercedesov znak ?
Rale,imam tačan podatak sa lica mesta,gde se traktor nalazi :cao: :cao: ::namigivanje:: ::namigivanje:: bio je perkinsov motor,a sada je od minike Mercedesa ::lose:: što ni u jednom slučaju nevalja,u njega je predviđen motor od 20-25 ks :udri:

Cika Boro da li cete moci da nam se pridruzite na okupljanju forumasa 5-og septembra na izletistu Letenka. Sigurno ima neko iz Vaseg kraja ko ce doci pa se mozete dogovoriti da podelite troskove puta i onda :ppozdrav: .

North ARMY je napisao(la):
Cika Boro da li cete moci da nam se pridruzite na okupljanju forumasa 5-og septembra na izletistu Letenka. Sigurno ima neko iz Vaseg kraja ko ce doci pa se mozete dogovoriti da podelite troskove puta i onda :ppozdrav: .
N.A.Hvala na pozivu,ali nije to za mene,želim vam lepo druženje i provod :ppozdrav:

Zasto to nije za Vas ??
Bice dosta clanova sa kojima sam se cuo ovih dana,jedan je rekao da bi obavezno dosao ako Vi dodjete. :D

North ARMY je napisao(la):
Zasto to nije za Vas ??
Bice dosta clanova sa kojima sam se cuo ovih dana,jedan je rekao da bi obavezno dosao ako Vi dodjete. :D
N.A.ima nešto što me opravdano sprečava da dođem :ppozdrav:

Nazad
Vrh