Bora

Odg: Bora

Darosavac je napisao(la):
Cekajte on se ne zove ,,Porše,, nego ,,Forše,, :sta:

Ma, naravno da se zove Porše, ali onaj trgovac verovatno nikada nije ni čuo za tu marku.

ma ja mislio da je to druga marka za traktore...eh pa komsija koji zivi na km od mene ima porsea 911 carrera gt........ :ppozdrav:

@Marko ne pratiš na času :haha: :haha: Nedavno na vašaru u Batočini,prodavao se jedan Porše traktor.a vlasnik je na velikom kartonu napisao,prodajem FORŠE,vrati se nazad nekoliko stranica i naićićeš i na to,imaju i slike ::namigivanje::

@Dorel,sređivanje takvih traktora je mukotrpno,a i jako skupo,delova nema,moraš sve da praviš,to je jako mnogo ::novac:: ::novac:: Neki su ranije pokušavali da ih izvezu van,neki su uspeli,a neki nagrabusili,ostali i bez traktora i bez para,plus krivično gonjenje :udri: :zli: koliko se kreće tamo preko neznam,možeš i sam videti na internetu.Pre par meseci se u hrvatskoj jedan prodavao lepo sređen,cenio ga 2.500E. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1281907588[/time]

Cena je solidna, cak sta vise, jeftin je za te pare. Isti takav ima jedan covek u selu do mog, sluzi mu samo za kosenje, i brda i doline je pokosio s njim. Nego, za koliko vi meni prodate onog Tomu, jel moze nesto preko veze ::namigivanje:: ::namigivanje:: ::namigivanje::

@Zokidrum,Tomu još uvek ne prodajem,a ako bude znaće se :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1281981471[/time]
@Rale 83,za sada ga neprodajem :cao: Tomo je težak 900 kg,sa tegovima,bez tegova 700 kg.plus plug,drljača i bočna kosačica.Dugačak je 2m i 10 ili 15 cm,a širok je 105 cm. :D Zapremina rezervoara 7.5 lit.D2.Eto Rale to bi bilo što si pitao,sad zavisi kakvu prikolicu imaš ::namigivanje::

Bravo Marko!Odlična vest za one koji neznaju za pomenuti muzej.Ali ja sam ga par puta u ovoj temi pominjao,kao najstarijeg Zadrugara koji se čuva u muzeju u Kulpinu.Servis je stvarno najbolji,meni su za moj traktor Ajher napravili elemente.A Čedomir,vlasnik Servisa i Muzeja je moj prijatelj.Aevo nekih slika od danas,koje se odnose na mog Tomu Vinković.Razbušivao zalomljene šrafove u tegovima,i 3 specijale ponovo napravio nove navoje.Takođe sam čistiorebra cilindra od prevelike zaprljanosti :udri: :udri:

Uploaded with Imahttp://img824.imageshack.us/img824/4449/picture218g.jpg[URL=http://img51.imageshack.us/i/picture219x.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usgeShack.us[/URL]
Post je spojen: [time]1282338147[/time]

Pozdrav Boro kod tebe izgleda nema sale ili ide ili ne. Sila boga ne moli, pa sve srafove polomi. Vazno je da se da popraviti. Nesto mi se sakrivas u ladovinu nevolis bas sunce.

Pozdrav Peto!Šrafove nisam polomio ja,nego bivši vlasnik.Verovatno su bili zapekli,pola se zalomilo pri skidanju tegova,pa sada ja drljam neuzorano.Danas sam ih završio,a u hladovini lakše raditi :haha: :haha: :haha:

Pozdrav Zoki,u hladovini je sve lakše,po ovim žegama :ppozdrav: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1282384069[/time]

Post je spojen: [time]1282416927[/time]

Post je spojen: [time]1282457350[/time]

:D a uuuu ovde ima rostilja za sve poljoinfo clanove :haha: a stara kuca mi se mnogo svidja ::svaka cast::

He he Galki,vidiš da su troja kola parkirana,a nas sedmoro :haha: :haha: Astara kuća,zaboravio sam reći,temelj je od belog krečnjaka,pa je onda cela kuća urađena drvena konstrukcija i krov,pa tek onda između građe podzidano sa ćerpičem.Prozori su još uvek autentični,bez stakla :cao:

Vi sa ovom starom mozete napraviti muzej.... I razviti seoski turizam. :ppozdrav:

Zoki,ona već i jeste muzej,u njoj ima dosta autentičnih stvari iz prošlosti,koje služile mojoj porodici,razni predmeti i alati itd. :ppozdrav:

Pozdrav cika Boro,vidim da si napravio dobar pazar sa Tomom,kazu da je to sila od traktorce.U mom selu u reci Veternici se zaglavio 533 sa prikolicom punom peska,tu je slucajno prolazio neki sa Tomom i ponudi se da ih izvuce.Ljudima se cini neverica,ali kad je Tomo krenuo sa obema vucama da tegli,ljudi se krstili kako je izvukao Fergu.Nego na onoj slici gde rostiljate,tamo levo,jel to deo kazana za pecenje rakije? :ppozdrav:

Cika Boro samo za vas Case iz 36"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aA8ThXrLh64&feature=related[/youtube]

Nazad
Vrh