Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

naravno,moramo gledati ulje,vodu,a goriva kad nestane videćemo,bez posledica

svima na forumu.
svima na forumu.
a za Šlitera,ako si mislio na stabilni motor Šliter,ja takav nisam sreo nikada,i čini mi se da ga nisu ni proizvodili
što se traktora tiče evo panonstib je postavio link,poseti tu stranicu,valda ćeš pronaći šta želiš 
tamo nedostaju nekitraktori,kao naprimer,Šliter 1 cil.18 ks vodeno hlađen,kod mene u komšiluku ima dva takava,jedan je 1954,a drugi 1955 godište.Takođe ima jedan 1 cil.16 ks.vazdušno hlađen iz 1957 godine 

baš me raduje da i ovde ima Radio_Amatera,ja mislim da se jedino Atila javio da je Amater,sada ti,mani se persiranja,a ja ću nešto da pokažem iz tog hobija,i tebi i ostalima.Ovaj stub sa antenskim sistemom za 144 MHz SSB VHF,nalazi se u mom rodnom selu,odakle radim DX veze kada boravim tamo 

Bora je napisao(la):ja mislim da se jedino Atila javio da je Amater,

YT7RBX 73 de YU2TB 
Da li posedujete i linear da znam da li smem ne najavljen da navratim ako sam u tom kraju ili ne? Bojim se da mi zračenje iz tih antena nezaustavi i ovih 25% rada srca. 
većinu Radio_Amaterskih zemalja sam već uradio,sada tako više slušam,i očekujem te zemlje koje još nisam uradio.Ali pošto sve zemlje i nemogu da se urade,iz razloga što signal iz njih nikada ne dopire ovamo.Tako da se može reći da sam već i završio,nema dalje

DX ekspedicije sada idu po nekim Svetkim zabitima itd.Neki dan sam dobio paket sa QSL kartama od QSL Biroa SRS_a,evo to ću vam pokazati,par karata iz sadržaja,ostale ću ubacivati povremeno