Hvala na odgovoruЦиркофлекс и микофлекс. Од 17-23 дана старости, покрива око 20 недеља. Таман до утовара.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na odgovoruЦиркофлекс и микофлекс. Од 17-23 дана старости, покрива око 20 недеља. Таман до утовара.
Baš zalosno jbgДанас, код мене кући први пут у 10 година побачај на 100-ти дан. Вероватно храна, сутра узимам готову храну да не бих ризиковао са осталима.
Берингер? Зоитис?
Porcilis PCV M Hyo mišljenjeБерингер? Зоитис?
Ne desava se to samo kod mene i komsija se isto zali.Uh sad citam pa vidim da ima igranke. Ja sve nesto cutim da ne bude jos gore zlo....
U mene problem sa nazimicama....stigle 10.januar 6kom iz Edufarma,2 osemenio vestacki njihovim semenom i sve ok a 4 nikako da stanu,samo su uvecane a kad im pridjem samo beze,pa tako jednom pa drugi pa treci i tek negde 4ti put kad su se uvecale ja pozvao Edufarm i uz njihov pristanak trazim dosta doza semena gratis da vidimo sta cemo i osemenjevao sam ih 3 dana ujutro i uvece dogod su bile crvene pozadi. I od tih 4 3 su ostale suprasne a 4ta pokazuje ultrazvuk da je prazna a nisam priimecivao da ponavlja.
Onda nadalje od tih 5 kao sto su suprasne jedna pala sa zadnjih nogu i lezi na levoj butini a uzrok je ova sto nije suprasna je napala tu suprasnu. I sad ne znam sta sa njom da radim,ne moze na noge a ni na klanje jer je suprasna pa sam poceo sa Kalfosetom,b komplex pa ko zna sta ce mi jos past napamet da joj dam.
Sto se tice pobacaja imao sam prosle godine a sada imam kukuruz sa 16ppb aflatoksina ( zna da bude i 50-80,neretko i vise) i u recepturi u kombinaciji sa Deheus superima idem samo od 30kg kukuruza,ostatak psenica i stocno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da toksini prave harakiri u svinjarstvu...Добра, фина генетика и већ годинама имамо пристуство разних токсина и гљивица у храни. Све се то акумулира и негде мора да се укаже. Веома тешко је одржати неки ниво производње са добрим резултатима без вакцина и веома добре и избалансиране рецептуре за храну.