Mislim da su u pitanju paraziti kao i kod mene. E ovako nesmes ni slucajno cistiti krmace kada su suprasne to nikako. A po odlucenju opet nemoj jer to je i kratak period krece estrus. Krmaci ti paraziti i ne smetaju mnogo nose one to, ali se odrazava na leglo. Ja sam radio ovako kad se krmaca oprasi, posle 25 dana sisanja prasci vec postaju jaki, i tada smes da ocistis krmacu, das joj ujutru na gladan stomak umesas u hranu prasak levamizol on ide kesica na 250kg mase moje krmace su obicno u toj kilazi ako ti pak neka krmaca kalira zbog sisanja ti joj smanji ne moras bas celu kesicu. Prasci nek sisaju normalno nista ne diraj, dobiju i oni kroz mleko deo tog praska pa si vec i njih ocistio, ali ih ocisti i po zalucenu sa neositol praskom kesica 5g na 100kg obicno toliko i leglo ima kg. Moji cim su poceli tako da disu ubrzo su otisli, ostecena su im pluca i to uvelikoj meri i tu nema spasa, dvoje mi je prezivelo i na oko super prasci, ali su krcali, pa nisam smeo da ih tovim vec sam ih prodao... Zvao sam i ja u pocetku veterinara ujutro im udario injekciju za parazite uvece crkli... Pokusaj kako sam ti rekao meni se pokazalo uspesno nemam vise taj problem...