Neosulfox p ako dajes on ti je po meni najvise za proliv, desava li ti se to prascima od samo jedne krmace ili je u pitanju vise legla...Naime ja sam imao slican slucaj s prascima od dve krmace a od ostalih ne. Desavalo mi se da poneko prase jako slabo napreduje nema proliv nema temperaturu, cistio sam ih i od parazita po zalucenju ali nije pomoglo. I onda sam uvideo da su mi te dve krmace bile zarazene parazitima, jer sam bas te dve kupio od nekog lika kad su bile nazimice znaci nije u pitanju moja genetika. Ocistio sam ih i vise mi se nije desavalo. A prasice sam hranio gotovim gebiem, patentom, i nista posle par dana kost i koza i obavezno od legla otpadne po 3 ili 4 komada, posle sam pricao snekim cicom strucnjakom za svinjarstvo, i on mi kaze da su oni toliko bili zarazeni za vreme sisanja da posle nista ne pomaze, meni to ni danas danju nije logicno ali jbg evo sad su mi se oprasile i prasici dobro izgledaju stari su vec dva meseca jedu i dobri su nisam imao problema, ne znam da li je kod tebe nesto slicno...