markojx
Član
Dobra kombinacija je floron tilozin i deksametazon setim sto floron i tilozin mozes pomešati u jedan spric da manje bodes, takodje oksitetraciklin tilozin i deksametazon, moze i amoksicilin i gentamicin kombinacija ali nekad odradi posao slabije, ja sam u hranu ubacivao tijamulin a u vodu ampicilin pa jos ako je koji teze slučaj idem ovim gore navedenim kombinacija, sad u zadnje vreme dobro se pokazao doksilan c u vodu cim nesto primetis. Teze slučajeve sam resavao Kobaktanom odličan lek malo skuplji njega sam koristio u krajnjoj nuzdi da ne bi svinje stvorile rezistentnost na njega onda nema dalje. Probao sam i da vakcinisem kad dodju na farmu od cirkona i pneumonije pa davalo je rezultate lakse su se lecili.
Zbog svi ovi kombinacija i lupanje glave sta dalje odlucio sam da zaboravim pijacu i razne svercere kupujem prasad na mini farmi sve zasticeno platim na mostu da ne bi platio na cupriji
Zbog svi ovi kombinacija i lupanje glave sta dalje odlucio sam da zaboravim pijacu i razne svercere kupujem prasad na mini farmi sve zasticeno platim na mostu da ne bi platio na cupriji