zex vicius
Član
na ledjnom delu kod tovljenika se javljaju braon pege precnika 2 cm i jedna do druge su primetio sam da prelaze i na ostale bokseve sta bi to moglo biti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zex vicius je napisao(la):na ledjnom delu kod tovljenika se javljaju braon pege precnika 2 cm i jedna do druge su primetio sam da prelaze i na ostale bokseve sta bi to moglo biti
zex vicius je napisao(la):na ledjnom delu kod tovljenika se javljaju braon pege precnika 2 cm i jedna do druge su primetio sam da prelaze i na ostale bokseve sta bi to moglo biti
I kod mene je bilo do komaraca, cim je zahladnelo te pege su nestale, mada sam se bas iscimao kad sam primetio!xsale je napisao(la):zex vicius je napisao(la):na ledjnom delu kod tovljenika se javljaju braon pege precnika 2 cm i jedna do druge su primetio sam da prelaze i na ostale bokseve sta bi to moglo biti
Kod mene su u pitanju bili komarci,a ako nisi menjao hranu,a pojavilo se,verovatno je to i kod tebe bilo
Nemoj da preteras sa Minazelom,vidi sta moras da dodas u hranu,ili prekini da ga dajes cim nestanu fleke.Inace se te fleke pojavljuju kad je budjava hrana,kod nas je to bilo masovno pre par godina kad je kod svih bio budjav kukuruz.Mislim da se gube neki minerali sa Minazelom i moze da prouzrokuje veci problem od tih fleka.sabi je napisao(la):To se pojavilo kod nas u selu pre par meseci, kod mojih svinja jula, stavio sam ih dva dana na dijetu i dao sam im Minazel po preporuci vet.tehnicara. Prolazi za tri - cetiri dana dana . Od tada obavezno stavljam minazel u hranu.
Ma kupovao sam gotovu smesu kada se to pojavilo , tada sam prestao i sada sam pravim.xsale je napisao(la):Nemoj da preteras sa Minazelom,vidi sta moras da dodas u hranu,ili prekini da ga dajes cim nestanu fleke.Inace se te fleke pojavljuju kad je budjava hrana,kod nas je to bilo masovno pre par godina kad je kod svih bio budjav kukuruz.Mislim da se gube neki minerali sa Minazelom i moze da prouzrokuje veci problem od tih fleka.sabi je napisao(la):To se pojavilo kod nas u selu pre par meseci, kod mojih svinja jula, stavio sam ih dva dana na dijetu i dao sam im Minazel po preporuci vet.tehnicara. Prolazi za tri - cetiri dana dana . Od tada obavezno stavljam minazel u hranu.
Promeni koncentrat ili sta vec koristis,ako si siguran da ti je kukuruz i jecam O.K.
Tacno tako. Od reci do reci. Provereno. pozzgagi77 je napisao(la):Penicilin se daje u obliku injekcija u vrat.Ovo 800.000 je 800.000 i.j.(injekcionih jedinica).Kupiš 2 kom (1.600.000 i.j.) i jedan rastvarač od 5ml (doza),rastvoriš penicilin pošto je u prahu i daš svinji.Jedan penicilin košta oko 45 dinara a veterinar ti naplati 1000 dinara za lečenje crvenog vetra .