none 73
Član
Spasoje,,ovo je tiha jeza..naopako...vec sam pisao o tome...razgovaraj sa veterinarom o injekciji prokolis df...ja sam je koristio i nisam imao endemsku bolest ni proliv kod prasadi...samo da ti kazem injekcija nije bas jeftina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je moguće naručiti u Somboru ! Zbog velikog pakovanja i cene narod ga je izbegavao ! Dali Vam je daleko Sombor , ako nije , raspitaću se . . .dali neko zna dali u srbiji ima vakcina gletvay 6 za vakcinisanje krmaca protiv e koli bakterije ovde u republici srbskoj nema na trzistu ili maora rjesiti sve krmace iz objekta zasad koristim kandijar s
.Ovakav slucaj sam imao pre 20-tak dana: http://poljoinfo.com/newreply.php?do=newreply&p=582995, a sada isto sa drugom krmacom koja je u istom boksu(sestre su).Dosla je u kontakt sa jednom krmacom koja je usla u estrus i onda polude.Ima sve simptome teranja,a danas joj je 53 dan od pripustanja i kao da primecuje se stomak.Veterinar mi je bio danas i ja ga pitam kakvo mu je iskustvo,a on kaze da postoje krave ninfomanke(koje na svaki mesec traze seks) a za svinje pozva kolegu i nista mi ne rece,jednostavno nezna.I u prosloj bremenitosti kod obe nam se to ucinilo kao da potrazuju dan-dva i posle nista,sve do 4-ti mesec kada se bas video stomak nismo bili sigurni.A uvek je u pitanju termin neki u 30-ti dan 35-ti,sada u 53 dan.Molim za neki komentar,iskustvo,savet sta da radim,da li da pripustam,ako je oplodjena mozda(sta ce biti sa fetusom?)kod ljudi to nista ne smeta(svi imamo seks,pored trudnoce