Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miladinovic je napisao(la):Jedno pitanje?kad odrasle ovnove svrbe rogovi i krecu da udaraju,kazu da imaju crva u rogu,ima li tu pomoci?
Ne znam dali se prenosi na koze, ali spadaju u isti tip parazita. U biti su larve koje probijaju i migriraju kroz tkivo.KARMEN je napisao(la):Tolomec ne poznam, do sad smo davali Ivermectin, Dectamax i Ivomec.
Jedno pitanje: Zolj, crv koji napada srne (pod kožo ili u nosu), može se prenesti na koze?
http://www.google.si/imgres?imgurl=...rev=/images?q=zolj&um=1&hl=sl&sa=X&tbs=isch:1
Pretpostavljam da ste hteli daq napisete unutarnji paraziti.CAR je napisao(la):Kako mislis "spricane od metilja"Pa bale kad vise su u 99,9% slucajeva paraziti umutarnji.E sad ti malo pojasni i mozda netko bude znao odgovor.
Koliko joj fali do poroda otprilike ?Rale 83 je napisao(la):Pretpostavljam da ste hteli daq napisete unutarnji paraziti.CAR je napisao(la):Kako mislis "spricane od metilja"Pa bale kad vise su u 99,9% slucajeva paraziti umutarnji.E sad ti malo pojasni i mozda netko bude znao odgovor.
Mi praktikujemo da protiv parazita -mitilja spricamo ovce , nedajemo lekove pod jezik ili praskove u hrani, jednostavno pozovem veterinara u prolece i u jesen i trazim da mi sprica ovce od mitilja .