peto1
Moderator
Ko drzi u zatvorenoj prostoriji komarnik je jedno od resenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
peto1 je napisao(la):Ko drzi u zatvorenoj prostoriji komarnik je jedno od resenja.
Gabesz20 je napisao(la):Jeste kokcidoza je u pitanju! Jel doji male? Jel se zna javiti zenkama vrlo cesto pogotovo kad doje a uzimaju vise hrane! Das joj neosulfox p lek, daj joj pet dana pa pauza dva dana i opet ponovis 3 dana!Al dobar je i sulfamidin, mada su i meni prvo preporucili ovaj neosulfox p. Procice to nju samo sto pre joj daj nesto od ovih sulfo preparata.![]()
sto se tiche saveta oko leka to je ok, i hvala sto mi odgovarate, ali sam hteo da pitam:sta izaziva kokcidozu, mislim hteo bih da vidim gde sam se zeznuo. uskoro pravim par exelance mini farmu pa bih hteo da vidim sta je najbolje od uslova koje mogu da napravim a da mi se uklapaju u organic proizvodnju. hvala jos jednomGabesz20 je napisao(la):Daj samo sto pre nemoj cekati nista od navedenih preparata, i videces dal ce pomoci pa napisi na forum sta je sa njom za jedno 5 dana.
Srčka ga je pogodila...bojan nimberg je napisao(la):cao drustvo
danas odem da nahranim zeceve sta se desava muzjak oko godinu dana star tezine nekih 7kg lezi mrtav ...pre 4 dana ja i deca smo videli iz auta jednu livadu stali i nabrali malo vise trave koja je stajala pored zecnjaka, nekih dva tri dana sam ih time hranio uz to davao i granule i seno sta znam sta sam pogresioistu hranu je jela i zenka koja ima mlade i njima se nista nije desilo.