remiks
Član
Druze, imas odgovor u Zastiti vinove loze, deo Vinogradarstvo, post 138, Ivan Ilic je pisao o plamenjaci. Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se takodje na mladim tresnjicama pojacila pegavost lista, pa planiram da potrazim Presing. Sada pitanje: Kako ih imam samo 3, a pored mi je dvogodisnji zasada oraha i kajsija, da li da obuhvatim kajsiju i orah prskanjem??@Jocica
Idi bolje sistemikom,Presingom recimd folijarnih djubriva stavi akcenat na ona sa cinkom pre svega,kao i ostalim mikroelementima.Racunam da govorimo o visnji...
Score ,odican fungicid , sa sistematicnim delovanjem, mankogal kontakni , po meni dobra kombinacija i slobodno prskaj. Ja koristim hemokonazola ,to je ista aktivna materija kao score ,ali idem sa manjom dozom od 2.5ml/10l ,pogledaj uputstvo mislim da nema potreba sa 2.5ml ,a mozda i gresim
Ovo ti je prirodno bogatstvo, ja tu ne bih ništa dirao. Pojavljuju se na granama koje više ne listaju jer su te grane u fazi truljenja tj umiranja, ne bi bilo loše da te grane odsečeš dok se cela ne osuši.